Ροή Rss: www.news247.gr

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ζόρισαν τα πράγματα

Η Ένωση Πολυκάρπης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ρεπό της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου, και επικράτησε 2-0 στην έδρα της επί της Δόξας Μεγαπλατάνου.

Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη

Δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τους κατοίκους του Λυκοστόμου την Τετάρτη. Θα υπάρξει διακοπή ρεύματος από τις 07:30 το πρωί έως 16:00 το απόγευμα στις 30 του μήνα

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Τσάκοι-Λυκόστομο = 2-1

Μια ήττα που την μπλέκει πλέον στην μάχη της σωτηρίας γνώρισε η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, η οποία στάθηκε κατώτερη τον περιστάσεων στους Τσάκους, χάνοντας με σκορ 2-1.

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Λυκόστομο - Καλή = 0-5

Σε παραστάση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Νίκη Καλής, το παιχνίδι στο Λυκόστομο, όπου επικράτησε της Μαύρης Θύελλας με το εμφατικό 5-0.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Έτοιμοι για το ντέρμπι!!

Πανέτοιμοι παρουσιάζονται οι παίκτες της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου για την επερχόμενη αναμέτρηση με την Νίκη Καλής. Άπαντες στο στρατόπεδο του Λυκοστόμου δηλώνουν έτοιμοι και παθιασμένοι για το ντέρμπι με την 2η στην κατάταξη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η μπάλα, ούτως ή άλλως "καίει" γιατί δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα η παραμονή, και όλοι θυμούνται την πολύ βαριά ήττα του πρώτου γύρου με σκορ 7-1. Η Θύελλα έδειξε ότι έχει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό και τσαμπουκά που χρειάζεται μέσα στο Μαυροβούνι. Τώρα καλείται να υπενθυμίσει σε όλους το ίδιο , αυτή τη φορά μέσα στο Λυκόστομο, όπου ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο. Κανείς δεν πρόκειται να πετάξει αετό, όσο και να πλησιάζει τριήμερο Καθαράς Δευτέρας, και όλοι δουλεύουν πυρετωδώς για το καλύτερο αποτέλεσμα. Παίκτες κομάντο, προπονητικό τιμ - διοίκηση και φίλαθλοι , ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Κούλουμα στο Λυκόστομο

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Λυκοστόμου "Λυκόφως " , προσκαλεί όποιον θέλει να γιορτάσει μαζί μας τα κούλουμα της φετινής χρονιάς!

Επίσκεψη αγροτικού ιατρού

Αυτήν την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 θα επισκεφτεί το χωριό μας ο αγροτικός ιατρός στο κέντρο Νεότητας.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ελπίδα Έδεσσας - Λυκόστομο = 3-0

Την εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου στην πρωτεύουσα του νομού Πέλλας από την τοπική Ελπίδα Έδεσσας, με σκορ 3-0, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι.