Ροή Rss: www.news247.gr

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Σωτηρία δια μέσω... Κρύας Βρύσης!

Αν και όλη την σεζόν, οι διαιτησίες ήταν ενάντια και διεξήχθη ένα μπαράζ ντροπής για το ποδόσφαιρο, η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία!

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Λ.ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ -ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ.

Συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας θα πραγματοποιήσουν ο Λ .Μαχαιρίτσας και ο Γ.Κότσιρας  την Παρασκευή 3 Ιουλίου , τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν  για τη δημιουργία πολυαισθητικής αίθουσας στο ειδικό σχολείο Αριδαίας..
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 12 ΕΥΡΩ
ΤΑΜΕΙΟ 15 ΕΥΡΩ

"μιά αγκαλιά για τα παιδιά" 


Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Σπάει τα κοντέρ ο Απόλλων Κρύας Βρύσης με το 3χ3

Διπλό ανόδου ο Απόλλων Κρύας Βρύσης στην Βέροια
Το τρία στα τρία έκανε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης που επικράτησε με σκορ 0-1 της Ειρηνούπολης στην Βέροια και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα σε συνδυασμό με το 2-2 στο άλλο ματς μεταξύ Μουδανιών και Κιλκισιακού είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο.
Στο παιχνίδι με την Ειρηνούπολη οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με τους Καρυπίδη και Αργυρίου, αλλά ο Απόλλων ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 39΄ με καρφωτή κεφαλιά του Μισαηλίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πέτρου Σιδηρόπουλου.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Ημαθιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Έξαρχος κλώτσησε εκτός φάσεις τον Πετρίδη και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο «πρίγκιπας του κάμπου» προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη, αλλά αστόχησε δύο φορές από την άσπρη βούλα. Στο 68΄ ο Νήρλας σημάδεψε το δοκάρι και στο 78΄ ο Ιωακειμίδης μπλόκαρε τη μπάλα σε εκτέλεση του Κίτσα Γ.
Τελικά οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου πήραν τους 3 βαθμούς έχοντας το απόλυτο στα τρία πρώτα παιχνίδια. Την ερχόμενη Τετάρτη (17:00) ο Απόλλων υποδέχεται στην Κρύα Βρύση τα Μουδανιά.

ΠΗΓΗ:www.logospellas.gr

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ .


Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Έκανε το 2 στα 2 ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

Πολύ σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στον Κιλκισιακό πέτυχε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης και πλέον βρίσκεται μόνος στην κορυφή του ομίλου για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Όταν ο Θεός έφτιαξε την Μητέρα...

Όταν ο καλός Θεός δημιουργούσε τις μητέρες, βρισκόταν στην έκτη μέρα συνεχούς δουλειάς, όταν ο άγγελος εμφανίστηκε και είπε: "Παιδεύεστε πολύ με αυτό το δημιούργημα."

Αναπτερώνονται οι ελπίδες

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ο οποίος επικράτησε με σκορ 0-2 μέσα στα Μουδανιά και έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο στην Γ' εθνική κατηγορία.

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Φίλιππος Γιαννιτσών - Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου = 2-1

Σε ένα παιχνίδι ντροπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για γενικά για τον αθλητισμό, ο Φίλιππος Γιαννιτσών κέρδισε αδίκως την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου με σκορ 2-1 και παρέμεινε αυτός στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία.

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Αύριο η μάχη της κατηγορίας!

Αύριο παίζει το πιο σημαντικό της παιχνίδι η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου σε όλη την χρονιά. Είναι ο αγώνας εναντίον του Φίλιππου Γιαννιτσών στο γήπεδο της Καλής στις 17:00. Η Θύελλα αναμένεται να έχει την στήριξη αρκετών οπαδών της, μιας και όλοι έχουν ξεσηκωθεί για το κρίσιμο αυτό ματς. Καλή επιτυχία λοιπόν στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας και μόνο νίκη!

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Καλή Εργατική Πρωτομαγιά

Την πρώτη Μαΐου γιορτάζεται η μέρα των εργατών. Είναι στην πραγματικότητα η καθιερωμένη γιορτή της εξέγερσης των εργατών του Σικάγου.Το Μάη του 1886 τα εργατικά συνδικάτα στο Σικάγο ξεσηκώθηκαν διεκδικώντας ωράριο εργασίας στις 8 ώρες και καλύτερες συνθήκες εργασίας.Εορτάζεται επίσης και σαν μέρα των λουλουδιών και της Άνοιξης.Η μέρα έχει θεσπιστεί ως εργατική απεργία και όλες οι υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές.
Η πρώτη του Μάη, είναι μέρα ορόσημο για τους αγώνες του εργάτη.