Ροή Rss: www.news247.gr

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ


Προς τιμή της Υπαπαντής του Χριστού την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου ,το βράδυ , θα τελεστεί αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου  Νικολάου στο χωριό μας, η οποία θα ξεκινήσει στης 9 το βράδυ.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Οι εκλεγέντες βουλευτές του Νομού Πέλλας

Οι Έλληνες είπαν ένα ηχηρότατο ΟΧΙ στα 5 χρόνια λιτότητας και μνημονιακής πολιτικής, εκλέγοντας το ΣΥΡΙΖΑ το οποίο σχηματίζει συγκυβέρνησης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Μετά απο νέα ενημέρωση που είχαμε ο δικαστικός επιμελητής άλλαξε την αρχική του αποφαση να διεξαχθεί η ψηφοφορία στη κοινότητα και λόγω αντιδράσεων κυρίως για στενοτητα του χόρου  αποφάσησε την κανονικη διεξαγωγη της ψηφοφοριας στο κέντρο νεότητας. Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές απο της 7 το πρωί μέχρι και της 7 το απόγευμα

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ

Στην είσοδου του χωριού,αφέθηκαν 3 κουταβάκια ,τα οποία βλέπετε στη φωτογραφία μαζι με τη μητέρα τους. Όποιος ενδιαφέρετε να αποκτήσει κάποιο , παρακαλέιτε να επικοινωνήσει με τη πρόεδρο του χωριού.

AΠΟΦΑΣΗ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒ/ΚΟΥ.

Λόγω εθνικών εκλογών της Κυριακής η ΕΠΣ Πέλλας αποφάσισε την κανονική διεξαγωγή των αγώνων , κόβωντας  στα δύο την  επόμενη αγωνιστική, έτσι όλοι οι αγώνες και των 2 ομίλων της Α κατηγορίας θα γίνουν το Σάββατο 24/1, και την Δευτέρα θα γίνουν όλα τα μάτσ της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Έτσι το Σαββατο στης 3 το μεσημέρι θα γίνει το παιχνίδι με την ομάδα της Κερασιάς στο γήπεδο του χωριού.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Υδραίας ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση του κόσμου στους κουμπαράδες αγαπης.

Οι κουμπαράδες αγάπης που στήθηκαν σε καταστήματα της Αριδαίας για την μικρή Χρυσοβαλάντω από την Υδραία Αριδαίας μαζεύτηκαν στις 02/01/2015 και θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της περιοχής μας για τα αποτελέσματα των κουμπαράδων αυτών. Το ποσό που μαζεύτηκε ήταν 2.550 ευρώ. Θυμίζουμε ότι χρειαζόμασταν το ποσό των περίπου 2.000 ευρώ για να πληρωθεί η συμμετοχή για τα μηχανήματα υποστήριξης της μικρής στην εταιρία που παρείχε τα μηχανήματα αυτά. Το ποσό λοιπόν ήταν αρκετό για να καλύψει την εξόφληση της εταιρίας και όχι μόνο. Ενημερώνουμε λοιπόν ότι, συγκεκριμένα δόθηκε στον Πατέρα της μικρής Χρυσοβαλάντω το ποσό των 2.100 ευρώ για την εξόφληση των μηχανημάτων. Καθώς επίσης τα υπόλοιπα χρήματα, το ποσό δηλαδή των 450 ευρώ δόθηκε σε ακόμα δύο παιδιά της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλους όσους βοήθησαν την προσπάθεια μας να μαζέψουμε τα χρήματα αυτά. Να  ευχαριστήσουμε λοιπόν θερμά τους πολίτες που συνέβαλαν με το υστέρημα τους στους κουμπαράδες αγάπης, τα καταστήματα της Αριδαίας τα οποία δέχτηκαν να μπει ο κουμπαράς αγάπης σε αυτά, τις ηλεκτρονικές εφημερίδες τις περιοχής μας που δημοσίευσαν δωρεάν την έκλυση μας για βοήθεια καθώς επίσης και το προσωπικό του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι Αριδαίας» για την πολύτιμη βοήθεια του στο έργο μας αυτό.
Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση να βλέπουμε ενωμένο τον κόσμο της Αλμωπίας να προσπαθεί για έναν κοινό στόχο και να τον πετυχαίνει με το παραπάνω. Στις δύσκολες μέρες που ζούμε είναι αναγκαίο πλέον να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας και το παράδειγμα των κουμπαράδων αγάπης για την μικρή Χρυσοβαλάντω μας αποδεικνύει περίτρανα την αναγκαιότητα αυτή.


Με σεβασμό και εκτίμηση


Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Υδραίας    

Επόμενη Αγωνιστική

Στην επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος , η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ένωση Τσάκων το Σάββατο 17 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 , με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Λυκόστομο - Φούστανη =3-0

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου , καθώς επικράτησε με σκορ 3-0 του Ευρωπού Φούστανης στο χωριό.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

Αυτο το Σάββατο στο γήπεδο του χωριού μας η Μαύρη θύελλα θα ανιμετωπίσει την ομάδα της Φούστανης στης 3 το μεσημερι.

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Καλή Χρονιά

Η συντακτική ομάδα του Lykostomoaridaias.blogspot.gr θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους, καλή χρονιά, με υγεία και αγάπη και προσωπική επιτυχία του καθενός ξεχωριστά . Μακάρι ότι μας μαύρισε την ψυχή το 2014, να παραμείνει εκεί , κλειδωμένο στο ντουλάπι του παρελθόντος και το νέο έτος να γεμίσει την ζωή μας μόνο με χαμόγελο !